dilluns, 3 de juny de 2013

DE FIRA A VILANOVA DE SAU

 Foto: Salva Pou.
 Dedicatòria dels "Angelets de la Terra" als 
amics de l'Herbolari de Sau.Gran dia a Vilanova de Sau. La XXII Fira d'Herbes Remeies va ser un èxit de públic i , com sempre, d'organització.

El dia va acompanyar i vam tenir sol i bona temperatura, els juganers núvols grisos van decidir passar de llarg i permetre que el poble i el paisatge mostréssin els seus millors i més encantadors colors rogencs i verds.

Un dia per a trobar-me de nou amb els amics de l'Herbolari de Sau, organitzadors de totes les activitats junt amb l'Ajuntament.

Un dia per a dedicar llibres i  -això és el millor- veure com els meus llibres tenen seguidors que han anat adquirint i llegint els tres volums del meu Serrallonga i que els ha agradat. Això és reconfortant.

I un  dia - gràcies al fet de tenir parada i estar de cara al públic- per a recollir llegendes i històries sobre en Serrallonga i el nostre país. El personatge dóna per molt i quasi sempre trobo gent que m'explica tradicions, històries i llegendes que han  sentit explicar del bandoler o llocs on va estar,  aleshores veig que en Serrallonga és un personatge ben viu entre la nostre gent, ja siguin els grans o els joves, i que és un aventurer que agrada als nens.

 

Cap comentari: