dimarts, 1 de març del 2022

EXPOSICIÓ "TRESORS D'EN SERRALLONGA"


 

Del dies 23 d’abril al 19 de juny d’enguany organitzo, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma, l’exposició “Tresors d’en Serrallonga” a la Casa de la Paraula de la ciutat.

És un projecte molt personal, que arrenca de la meva passió pel personatge del bandoler i la col·lecció que he anat creant i que podeu conèixer en l’apartat “Rebost del bandoler” d’aquest bloc.

Serà l’exposició més completa que podreu veure sobre tot el que s’ha escrit, dibuixat i representat a l’entorn de al figura històrica i llegendària d’en Serrallonga.

Contindrà les tres exposicions que ja havia portat en altres llocs: Serrallonga de paper, Serrallonga dibuixant la llegenda i Serrallonga a escena. Completades amb nous plafons i nou material exposat.

He tingut també molta cura també del disseny, recreant espais i intentant que siguin atractius i interpretables per als visitants.

Al llarg dels dos mesos també he programat moltes activitats al voltant de la figura del bandoler, per a no perdre detall del que ha representat en al cultura del nostre país.

Us aniré explicant i proposant les activitats i donant detalls sobre l’exposició.

Per ara, per anar fent dentetes,  aquí teniu el primer vídeo promocional.

N’hi haurà més. Ens anirem retrobant.