dilluns, 22 de setembre de 2014

DIBUIXOS I CAMINADA A VILANOVA DE SAU


Cada any s'organitza a Vilanova de Sau la prova d'orientació en caiac "Racons del bandoler".

Es tracta d'una gimcana amb caiac en l'impagable entorn del pantà de Sau, on els participants han de fer diferents proves d'orientació en un recorregut balisat, ja sigui dins l'aigua, ja sigui en terra ferma.

Una activitat molt divertida i amb molt d'èxit. En la convocatòria d'ahir diumenge hi van participar cent-vint persones.Si voleu conèixer la proposta podeu accedir a aquest enllaç.

Enguany un dels organitzadors, en Marc Álvarez, em va demanar exemplars dels meus còmics per a oferir als guanyadors de la prova. Per aquest motiu vaig fer els tres dibuixos que il·lustren aquesta entrada del bloc i en els quals hi apareixen en Serrallonga, el Fadrí de Sau i l'Elisabet Serrallonga en paisatges de Vilanova.

El mateix poble de Vilanova i els seus entorns són un dels espais més bonics del nostre país. És un lloc que ens té atrapats i al qual ens agrada tornar tot sovint. Aquest mateix dissabte vam fer una caminada entre Vilanova i el parador de Sau resseguint un tram del GR 151. Val molt la pena, per exemple, la panoràmica des del Puig d'Alfar, amb Vilanova als teus peus, totes les Guilleries i el Montseny i els cingles de Collsacabra.

El recorregut es fa seguint la part alta dels cingles rogencs de Vilanova i sempre tens com a teló de fons les cingleres de Tavertet, el llegendari Puig de la Força i l'aigua del pantà de Sau als seus peus. 

Aquest és un dels veritables "paradisos propers" del nostre país, un lloc espectacular que cal conèixer i saber gaudir.