dimecres, 10 de setembre de 2014

11 DE SETEMBRE, RESISTIR FINS A VOTARDemà 11 de setembre estem cridats tots i totes a Barcelona.

Hi serem per a poder explicar que vam formar part de la gran convocatòria, a les portes del 9N, per a exigir el dret a expressar-nos sobre el futur del nostre país.

Hi serem per a tornar a demostrar que ho tenim clar i que aquest procés l'hem demanat, l'hem impulsat, des de la societat civil. Una societat madura que creu i està segura que la independència del nostre país és la via per a retornar a un futur il·lusionador, deixant enrere les càrregues que ens han imposat i encarant el dia de demà amb alguna digna possibilitat.

Hi serem amb les nostres estelades, senyeres i banderes negres, aquella mateixa bandera que vaig utilitzar en el meu segon còmic i que explica la determinació i el compromís dels resistents fins el final. 

Hi serem per a deixar clar , com van fer els nostres avant-passats el 1652 o el 1714, que estem disposats a resistir fins el final: a resistir fins a votar.


I si al matí esteu per Barcelona també us convido a passejar a l'Arc de Triomf per la  14a. mostra d'entitats dels Països Catalans que organitza l'entitat Gent de la Terra. Jo hi seré amb la meva parada de llibres d'en Serrallonga. Espero poder-vos-hi saludar.

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Doncs mira, potser sí que ens hi veurem! Per poc que pugui, passaré a saludar-te!
Bona diada!