diumenge, 22 de setembre de 2013

PORTADES D'ÀLBUMS DE VIATGE (5)

Cinc portades més:

1- Istambul (2010), de "maharahà", amb les meves tres princeses. El viatge el vam fer en família i és un dels que guardem més bons records. Istambul és una veritable joia, una ciutat plena de contrastos, monuments, història ... i una vida intensa al carrer que mai t'acabaries.

2- Malta (2011), dins un dels populars autobusos anglesos. Aquesta petita illa és una veritable perla. La capital , La Valletta, és un testimoni en pedra del pas dels cavallers de l'Orde de Malta. La modernitat s'imposa, diuen, i ara han retirat aquells antics autobusos.

3- Arieja (2011), emulant el fantàstic treball de fusteria de la Casa dels Cònsuls de Mirepoix, de la qual vaig parlar en aquesta entrada.

4- Sicília (2011). L'Etna, els monuments i el suculent menjar sicilià imprès en una ceràmica grega. La nostra ronda siciliana va ser molt suculenta per la qualitat grastronòmica de la illa, però també va ser-ho per la quantitat de monuments que vam poder descobrir, per l'encant decadent de Palerm i per les seves platges.

5- Fes (2011), recordant la magnífica nit passada sota les estrelles del desert, totalment sols -acompanyats només per un guia- en aquella immensitat de dunes i en una nit de lluna plena. El nostre retorn al Marroc a tenir aquesta gran sorpresa.