dilluns, 9 de setembre de 2013

PORTADES D'ÀLBUMS DE VIATGE (3)


 


Cinc portades més:

- La descoberta de l'antiga Septimània romana l'any 2007  (els departaments d'Herâult i Gard actuals ) al Llanguedoc-Rosselló actual. Un dibuix aprofitant una  portada dels àlbums d'Astèrix i afegint-hi una caricatura meva com a Obèlix i l'Anna de guapa romana davant les arenes (circ)  i  el temple de Nîmes. 
- Granada 2008. Naturalment, després de veure s'esplendor de l'Alhambra, no podia faltar-hi la inspiració andalusí.

- Porto 2008. D'aquesta ciutat ens vam guardar per sempre l'encant de la seva decadència. El dibuix és una caricatura fent un passeig en un dels popular "rabelos", les característiques barques de transport fluvial, utilitzades anys enllà per al comerç, entre d'altres productes, de l'inestimable vi de Porto.

- Roma 2008. En aquell any ja havia tornat a dibuixar còmics i disposava de material de dibuix, així vaig poder abandonar els rotuladors i els llapissos vells . Aquella ciutat plena d'història la vam voler descobrir amb les nenes, així que les vaig dibuixar en una lluita de gladiadores.

- I Cerdenya 2009, una imatge pastoril davant un "nuragui" cerdà. Un record dels paisatges bucòlics que vam trobar en la carretera de l'Alguer a Bossa. Una de les carreteres més maques que hem vist mai, amb un paisatge de roca i de prats que cauen com un mantell verd i gris al mar blau de la Mediterrània.