dilluns, 19 de març de 2012

UN GRAN CAP DE SETMANA AL CONFLENT
Acabem de passar un gran cap de setmana amb la família a les comarques - ara franceses- de les Fenolledes i del Conflent.

L'excusa era perfecta: fotografiar les localitzacions per a diversos passatges del nou còmic d'en Serrallonga.

Però és clar que ha servit també per a gaudir d'un cap de setmana amb la família i gaudir dels magnífics paisatges i el patrimoni històric que ens ofereix aquesta part del que havia estat el nostre país.

En properes entrades aniré parlant de les localitzacions que he fotografiat i de com les he anat traslladant al còmic Serrallonga els comtats.

Avui permeteu-me que us ensenyi dues fotografies de Nyer, una és una visió general del poble vista des del camí que ens portava fins al castell de la Roca.

L'altra fotografia és de l'Ànnia i la Mireia a la plaça de l'església de Nyer, la vaig fer en el mateix lloc on les vaig fotografiar l'any 2008, la primera vegada que vam estar en aquest poble tan relacionat amb la història del nostre bandoler. 

Quan comparo les dues fotografies m'adono de com creixen els nostres fills. Com sempre dic, elles esdevenen com una mena de rellotge biològic que ens explica com passa el temps i ens l'accelera.