dimarts, 15 de setembre de 2015

FESTA TORNA SERRALLONGA A SANT HILARIAquest cap de setmana, els dies 19 i 20 de setembre, torna a celebrar-se la festa Torna Serrallonga de Sant Hilari Sacalm.

Hi trobareu un munt d'activitats per a passar-s'ho bé i conèixer la figura històrica del bandoler, la seva relació amb al capital de les Guilleries i la seva llegenda.

El pòsit festiu que ha deixat la memòria del bandoler al llarg dels anys el podreu trobar en les representacions del "Ball d'en Serrallonga" que es realitzaran el dissabte a la tarda; on hi actuaran , a banda de la colla de Sant Hilari, la colla del Ball d'en Serrallonga de Vilafranca del Penedés.

Aquesta darrera és precisament la colla que va recuperar el ball ara fa trenta-cinc anys i enguany ho celebren d'una manera especial. Podeu conèixer-los en aquesta web.

Activitats infantils, passejades per conèixer el territori,concurs de ratafia...

Enguany també estrenen la representació de l'obra "Les dones del bandoler" de Margarida Feliu.

Durant tot el cap de setmana hi haurà un "Mercat Barroc" on hi seré present amb la meva parada de venda i signatura de còmics.

Una altra de les novetats de la festa d'enguany és l'exposició "Serrallonga, dibuixant la llegenda", de la qual us en parlaré en la propera entrada del bloc.

No us perdeu la festa. Podeu trobar en programa en aquest enllaç.