dimecres, 19 de novembre de 2014

ALGUNS DIBUIXOS DEDICATS

En aquesta entrada us proposo alguns dels dibuixos que he realitzat enguany. 

El primer va ser per a una família que va regalar els meus tres còmics al seu fill, per a  mi va ser tot un honor fer-los-hi. En ell hi vaig dibuixar en Serrallonga arribant al castell de Nyer. Aquesta vila del Conflent havia de ser la protagonista de l'escena atès que, per a una grata sorpresa meva, feia uns mesos que ells mateixos havien descobert el lloc gràcies a la guia "El tresor d'en Serrallonga" que vam editar amb la meva filla Ànnia.

El segon dibuix el vaig regalar a l'Eva i el personal de la biblioteca de Taradell. En ell s'hi veu el bandoler llegint un llibre amb el castell de Taradell al fons. Els volia agrair tot l'interès i les atencions que van tenir amb mi en el decurs de l'organització de l'exposició i la conferència que faig fer a la biblioteca el mes de juliol. És un plaer tractar amb gent engrescada  i que demostra iniciativa per la cultura dels nostres pobles i el nostre país.

El tercer dibuix el vaig fer en el decurs de la festa Torna Serrallonga de Sant Hilari. En ell s'hi veu en Serrallonga i al fons el Fadrí de Sau i un  altre bandoler sota una de les balmes on es refugiaven.

El darrer el vaig realitzar aquest mateix cap de setmana a la Fira de Muntanya i del Llibre de Vic.

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Osti, com t'ho treballes, tu!
Ens fas quedar malament a la resta d'autors ;)

Guardes fotos a bona resolució? Perquè, vaja, mai se sap... potser d'aquí a uns anys podries publicar un recopilatori!

Salut!