dilluns, 28 de juny de 2010

UN CAP DE SETMANA INTENS A TORROELLA I L'ESTARTIT


Dissabte i diumenge intens al IV Festival del Còmic de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

M'he fet un fart de dibuixar "serrallongues" i dedicar llibres. Un petit client em va demanar que li dibuixés un Luke Skywalker (versió 1977!), així vaig poder descansar de tant bandoler.


Crec que l'organització del festival ha recuperat l'ambició dels dos primers anys i la cosa pinta molt bé per a propers anys. Aquest festival pot esdevenir un bon complement al Saló del Còmic de Barcelona i tot un referent a comarques i això ho hem d'aprofitar.


Les responsables de l'organització (la Sabina, la Montse ...) també han estat atentes i es mereixen un reconeixement per tot el que han pencat.
El festival ha comptat amb propostes interessants: mercat de còmics, activitats infantils, conferències i exposicions... i presència d'autors.

Dissabte vaig compartir stand amb els dibuixants del col·lectiu "4 rius de tinta" (4riusdetinta.blogspot.com) i l'any vinent segur que tornaran.
I un retrobament especial: en Quim Bou.

Havíem coincidit els anys vuitanta amb la colla del "Llibre de la Selva" i no ens havíem vist des d'aleshores. És l'únic d'aquell grup que ha fet de l'afició al còmic el seu ofici i això em produeix una sana enveja. No dei
xeu de seguir la seva obra, és el millor dibuixant d'aquest país.

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Hola, Ricard!

Home, que de dibuixants en aquest país n'hi ha molts i molt més bons que jo! Però gràcies! :)
Un plaer retrobar-te. Segur que l'any que ve farem alguna cosa plegats a la fira!

Salut!
Quim