dilluns, 4 de maig de 2020

LES FOTOGRAFIES DE L'ESTRENA D'ÀLIES SERRALLONGALes 75 fotografies que he aconseguit es divideixen en 8 que corresponen al lliurament del premi de teatre Ciutat de Granollers,  9  a un acte en finalitzar l’obra i la resta específicament a l’obra de teatre.

Les nou fotografies de l’acte paral·lel mostren una divertida taula amb actrius aficionades que recullen diners per al “Dia del bandolero descarriado” i també una decoració amb una gàbia que conté el cap tallat d’en Serrallonga. Dedueixo que la gent del TAC van dedicar esforços a ambientar i animar de manera desenfadada el dia de l’estrena.

També es va oferir un refrigeri als assistents, on es podia veure en porró i també xampany. A les fotografies distingeixo els actors Glòria Rognoni i Jaume Sorribes obrin una botella. 

Rognoni va patir la “maledicció de l’obra” (diferents accidents de membres de la companyia durant el temps que la van representar va fer créixer al llegenda d’una possible maledicció). Tristament, una caiguda des de la bastida de la platea, durant el rodatge de l’obra per a la televisió, la va deixar tetraplègica; apartant-la dels escenaris com actriu, però no com a directora i creadora.

Jaume Sorribes va ser un dels membres fundadors de la companya. Molt conegut com al sr. encarregat del programa Filiprim de TV3, va morir prematurament l’any 2008.

Cap comentari: