divendres, 23 de setembre de 2016

TORNA SERRALLONGA A SANT HILARI SACALM
Aquest proper cap de setmana arriba la millor festa dedicada al bandoler de les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm celebren la festa "Torna Serrallonga 2016".

Hi trobareu un munt d'activitats per a passar-s'ho bé i conèixer la figura històrica del bandoler, la seva relació amb al capital de les Guilleries i la seva llegenda.

El pòsit festiu que ha deixat la memòria del bandoler al llarg dels anys el podreu trobar en les representacions del "Ball d'en Serrallonga" que es realitzaran el dissabte a la tarda; on hi actuaran , a banda de la colla de Sant Hilari, la colla de Terrassa i la dels Monjos.


Activitats infantils, passejades per conèixer el territori,concurs de ratafia...

Enguany també hi haurà una exposició de dibuixos sobre en Serrallonga feta pels nens i nenes de Sant Hilari.

Durant tot el cap de setmana hi haurà un "Mercat Barroc" on hi seré present amb la meva parada de venda i signatura de còmics.

Una altra de les novetats de la festa d'enguany és l'exposició "Serrallonga a escena", de la he parlat en l'entrada anterior del bloc.

Dir-vos també que divendres intervindré en el programa "1 món.cat" que s'emet en les televisions locals , a partir de les 4 de la tarda , i amb el bloc d'en Serrallonga com a tema protagonista.

No us perdeu la festa. Podeu trobar en programa en aquest enllaç.